Barion Pixel

Felhívjuk Tisztelt Vendégeink figyelmét, hogy a rendezvényterületre belépéskor egyidejűleg elfogadja, hogy képek ésvagy videók készülhetnek Önről! Ezeket cégünk marketing céllal felhasználhatja és harmadik fél számára továbbadhatja szintén marketing célú használatra.

Amennyiben azon nem kívánnak részt venni, kérjük jelezzék a fotósnak. Beleegyezésükkel hozzájárulásukat megadottnak tekintjük a képeknek honlapunkon (www.romkert.eu; www.rudasromkert.hu; www.rudasromkert.eu) való közzétételéhez, amelyet az info@romkert.eu e-mail címre elküldött levelükkel bármikor visszavonhatnak.

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A honlap (www.romkert.eu; www.rudasromkert.hu; www.rudasromkert.eu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzői jog

A Sunset Angel Kft. weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Sunset Angel Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

A Sunset Angel Kft. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Sunset Angel Kft. felelősséget nem vállal. Az aktuális feltételrendszert a mindenkor hatályos Üzletszabályzat tartalmazza.

A Sunset Angel Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok védelme

A Sunset Angel Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Sunset Angel Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Sunset Angel Kft. – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

A Sunset Angel Kft. az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira, az ügyfelek nála vezetett számláinak egyenlegére, forgalmára vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást üzleti titokként kezel.

A Sunset Angel Kft. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot

ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére