Számtalan okot tudnánk felsorolni, miért imádunk nyáron hétköznap is bulizni. Mert ugye erről szól a nyár, az élvezet a tetőfokára hág, a hangulatot a jó idő, a hűsítő koktélok, a legnagyobb partiarcok és a pörgős slágerek maxolják ki, és minden percét élvezheted ennek a pezsgésnek, amikor csak akarod. De nézzük csak, miért is olyan jó, hogy ennyi lehetőséget kínál kedvenc évszakunk.

#1 Mert ha hétköznapra esik a szülinapod, akkor is megünnepelheted aznap a barátaiddal!

#2 Mert szakítani bizony nem csak hétvégén szoktak az emberek, és az ilyen szörnyűségeket könnyebb feldolgozni egy fergeteges partin, mint otthon. Ha nem is könnyebb, te biztos, hogy könnyebb maradsz.

#3 Mert ha levezethetjük a feszkót hétköznap, kevésbé leszünk agresszívak és a környezetünkre ártalmasak a hétvége közeledtével.

#4 Mert az embernek rossz napja bármikor lehet, amit este egy jó party kellemesen feledtet.

#5 Mert egyre lazább az iskola, legyen szó gimiről, egyetemről vagy fősuliról, és tiszta szívás lenne otthon ülni egész héten. Ha a jegyeid már eldőltek, akkor ne dőlj be az ágyba, hanem élvezd ki minden szabad perced egy nyáréjszakai partin!

Egy szó mint száz, bármit is hozzon a hét bármely napja, legyen az jó vagy rossz, a Romkert ettől a héttől kezdve kedd estétől vasárnap hajnalig nyitva áll előtted!

Június 13., kedd – Romkert Extra

Június 14., szerda – B in the City

Június 15., csütörtök – Drunk in Love pres. Back2Basics

Június 16-17., péntek-szombat – Romkert Weekend

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük