Nem is gondolnánk, hogy a sok víz mellett mi minden folyik a Duna-parton az éj leple alatt vagy éppen fényes nappal. Egy biztos, ezerrel zajlik az élet. Jöjjön öt tuti dolog, ami a jóidővel együtt felüti a fejét, így a közeljövőben biztosan számíthatsz rá bárhol a Duna-parton.

#1 A Dunában mártózás kihagyhatatlan! Nehogy azt hidd, hogy a folyó nem tartogat akkora meglepetéseket, mint egy tenger, de vigyázat, mert a Dunán egy-egy hajó is tud ám elég nagy hullámokat produkálni.

#2 A jóidővel együtt előbújnak a hajókázók is, akik őrületes bulikat csapnak a fedélzeten.

#3 Nem csak a csókok csattannak a nagy folyó partján, de bizony néha napján csattan az öv is…

#4 Jönnek a rövidek, de nem az italok…

#5 A naplementében megjelennek az élet nagy rejtelmeit egy pohár bor társaságában fejtegető örök vitapartnerek, akik csomó bullshitet összehordanak egymásnak, majd minden kocogót megállítanak igazságot tenni. A végén pedig úgyis kiegyeznek abban, hogy mind más szemüveggel nézzük a világot!

+1 Jöjjön egy ráadás, mert bizony a sok-sok dolog közül, ami nélkül nem nyár a nyár, van egy, amit semmiképpen sem hagyhatsz ki a Duna-parton: ROMKERT!

Május 19-20-án várunk szeretettel a Romkert Nyitó Hétvégéjére, de felkészítünk erre is, hogy ne érjen semmi váratlan. Nos, amibe tuti bele fogsz botlani a partyn: dögös csajok, ellenállhatatlan pasik, mennyei italok, fergeteges dallamok, gyönyörű kilátás és a felszabadult szórakozás, féktelenség, szabadság élménye.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük