Míg az ország vasárnap a szülinapját ünnepeli, mi a hét minden napján más-más jót, amit a nyár ad nekünk a Romkertben! Segítünk eloszlatni a minden estéteket kitöltő dilemmát és adunk egy-egy tippet minden napra, hogy hova is induljatok el!

#TÁNC
Ünnepeld a tánc örömét a Romkertben egy igazi “hop mester” vezénylése alatt! Akit ez a parti nem mozdít meg és kelti életre minden porcikáját, az nem is tudjuk mire táncolna Purebeat hopoltatásán kívül…

0815 KEDD – ROMkedd x Purebeat

#BALATONI NYÁR
Sajnos már nem sokáig élvezhetjük kedvenc tavunk tengernyi élményét, éppen ezért igyekszünk minden cseppjét megőrizni a balatoni nyárnak és belecsempészni a budapesti éjszakába is! Aki pedig erről zeneileg gondoskodik, nem más mint Peter Jabin!

0816 SZERDA – Balaton in the City

#SZERELEM
Mélyen elmerülünk a szerelem élményében a hét közepén Nigel Statelyvel, aki a legkellemesebb deephouse slágerekkel simogatja majd a lelkünket. Zúgj bele te is a partizás, a nyár és a szórakozás örömébe a Romkertben!

0817 CSÜTÖRTÖK – Drunk in Love pres. Deep In Town by Nigel Stately

#SZABADSÁG
A nyárban az egyik legszebb a felülmúlhatatlan szabadság, ami átjárja! Élvezd velünk ennek az önfeledt, gondtalan és élményekkel teli szórakozásnak a lüktető életérzését DJ FREE-vel és Havlik G-vel, akik a szabadság zenei szárnyain repítenek titeket péntek éjjel!

0818 PÉNTEK – Romkert Péntek x DJ FREE x HAVLIK G

#ZENE
Ugyan a Romkertben minden eltöltött éjszaka a zenét ünneplni, most egy új szintre emeljük a szórakozást így a nyár finishében és a hétvégén két rezidensünkkel áldozunk a zene oltárán. Ez a dupla dinamit tuti, hogy benned is felrobbantja majd a zene bombád!

0819 SZOMBAT – Romkert Szombat x CHRISS WOLF x DJ TIBA

Mi ezt szeretjük a nyárban: a zenét, a szabadságot, a szerelmet, a Balatont és az áttáncolt partis éjszakákat a Romkertben! Nektek mitől kerek a nyár?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.