Kemény partifelhozatallal indítjuk az augusztust, hogy méltóképpen menjünk neki az utolsó igazi nyári hónapnak! Amellett, hogy nagyszerű lemezlovasok várnak benneteket a legjobb mixekkel, számos más meglepetést is tartogat a budai éjszaka a Gellért-hegy lábánál!

08.01 Kedd – ROMkedd – Jackwell

Augusztus első napján már belecsapunk a közepébe Jackwell és Malibu Breeze vezénylésével és fejest ugrunk az élvezetekbe az Erzsébet-híd lábánál.

08.02 Szerda – B in the City – Boom & Friends

Mutasd meg a nagy világnak a barátaid és keresd a tömegben a miénket, hogy megajándékozzon egy long drink italkuponnal.

08.03 Csütörtök – Drunk in Love

Újra belekóstolhatsz a szerelembe csütörtökön. Ha még nem voltál szerelmes azért, ha pedig már érezted, ahogy lüktet benned ez az érzés, akkor azért érdemes velünk buliznod a hét második felében is.

08.04 Péntek – Romkert Péntek – Poly

Pénteken áthangolunk hétvégi feelingre és jön a Romkert Péntek, ahol most Poly és Havlik fog titeket megtáncoltatni a nyár legnagyobb slágereivel.

08.05 Szombat – Pepsi Black Nigh x Antonyo & Willcox

Antonyo és Willcox most szombaton is hozzák majd a tőlük megszokott kis finomságokat, de nem csak ők gondoskodnak arról, hogy igazán csábító legyen az éjszaka, ugyanis a hangulatot nem csak nagyszerű zenével hanem a Pepsi Black mennyei ízével is megkoronázzuk.

Egy szó mint száz, ha a héten kicsit kikapcsolódni vágysz, kiengednéd a fáradt gőzt vagy csak éppen nem akarsz otthon unatkozni, akkor ott a helyed a Romkertben!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.