Erről szól a Romkert ezen a héten, arról ami a legjobb lehet egy nyárban: az önfeledt partizás, a sokat mutató csinos bikinik, a jéghideg italok, a legnagyobb nyári dallamok és a legforróbb hangulat a Dunaparton!

07.25. KEDD – ROMKedd x Bricklake & Tomm Laurey

Durván inítjuk a hetet két nagyágyú bevetésével! Bricklake és Tomm Laurey bőven feltöltötték a kis zene tárukat slágerekkel és nagy kedvencekkel, hogy megleckéztessék a hétfő sunyi kistesóját és jól ellássák a keddi melankólia baját. Érkezzetek időben, mert a hölgyeket most is ajándék vodkashottal kényeztetjük éjfél előtt.

07.26. SZERDA – Bikini in the City

Őrülten formás popsik és ettől őrült tömeg lepi el a Romkertet szerdán. Seherezádé háziasszonyunk az erezegy éjszaka meséinél is szebb élménnyek szórakoztat benneteket a héten egyedi bikini kollekciójának bemutatása keretében. A varázslat legszebb része pedig, hogy ha te is bikiniben jössz vagy kivillantod a kis ruhád alól egy pillanatra, megajándékozunk egy longdrinkkel.

07.27. CSÜTÖRTÖK – Drunk in Love pres. SHOW me LoVe by Willcox

Megmutatjuk nektek, mit jelent az igazi szerelem. Legyél szerelmes a nyárba, a zene minden hangjegyébe, a fergeteges tánc minden mozdulatába és a Romkert lüktetésébe. Ha nem volna elég, a hölgyeket éjfél előtt 5 édes bájitallal várjuk csinos kis vodkashotok formájában.

07.28. PÉNTEK – Romkert Péntek x Basisc

Nem csak úgy lubickolunk, hanem fejest ugrunk a hétvégébe DJ Basics vezénylésével és elmerülünk a zene tengerében egy egész éjszakára. Élvezd minden percét, ahogy megkeresztelünk a partizás élővizében.

07.29. SZOMBAT – Romkert Szombat x Chriss Wolf

Ettől a bulitól tuti, hogy a belső partifarkasod feltépi az ember álruháját és szabadon engedi az állatot! Chriss Wolf elhozza nektek szombaton a hét legvadabb partiját, ahol végre elengedheted magad és megfeledkezve a világról élvezheted a kimaxolt szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.