Chriss Wolf igen sokat szórakoztatott már bennünket a Romkertben, ahol számos buli házigazdájaként szórakoztatta a legnagyobb partiarcokat a lemezjátszók mögül fergeteges hangulatban és őrületes dallamokkal. Megkérdeztük, hogyan látja ő a Romkertet és a bulikat a DJ pultból.

Többször említetted már, hogy a Romkert a kedvenc szórakozóhelyed, miért áll ennyire közel hozzád, mitől ilyen kedves számodra ez a klub?
Az itt dolgozó személyzetnek óriási szerepe van ebben, mondhatnám azt is, hogy ez egy kis család, ahol sohasem tesznek plusz terhet a válladra. Bíznak bennem, és ez nagyon fontos dolog számomra. A Romkert egy különleges helyszín, magába foglalja a nyarat, a szabadságot és a brutálisan jó bulikat. Imádom amikor felkel a nap, és a közönség mitsem törődve ezzel, tombol tovább!

Ha már a közönségnél tartunk, milyen számodra a tökéletes közönség?
Számomra a tökéletes közönség együtt él a DJ-vel, én azt gondolom, hogy egy igazán jó buliban, legalább annyira fontos szerepe van a közönségnek, mint a DJ-nek, én mindig megpróbálok mindent feláldozni a szórakoztatás oltárán, igaz nincs nehéz dolgom, hiszen nekem ez az életem, együtt bulizok a közönséggel!

Nemrég volt a Romkertben egy jótékonysági parti, aminek a szervezésében is nyakig benne voltál. Mennyire tartod fontosnak lemezlovasként a társadalmi szerepvállalást?
Nagyon fontosnak tartom a DJ-k társadalmi szerepvállalását, azt gondolom, hogy aki segít, az lelkileg gazdagabb ember lesz. Minden másra ott a Mastercard. Ha gyerekekről van szó, mivel én is apa vagyok, minden esetben kérdés nélkül megpróbállok 100%-osan odaállni az ügy mellé. Szerintem összefogással az emberek nagyon sokat segíthetnek egy kilátástalan helyzetben lévő családon, gyermeken.

Egy parti pedig valóban nagyszerű alkalom arra, hogy ez megvalósuljon. Vissza egy kicsit a szórakozáshoz: Mi a Te igazi nyári dallamod idén?
Jelenleg Axwell & Ingrosso legújabb dala a kedvencem, ezért is próbáltam a saját zenei izlésemhez formálni, és csináltam belőle egy saját feldolgozást, fogadjátok sok szeretettel!

MEGHALLGATHATJÁTOK IDE KATTINTVA

Legközelebb Chriss Wolffal a hónap végén bulizhattok együtt, addig is hangolódjatok és ne maradjatok le a hét programjairól:

07.18. KEDD – ROMkedd – Strong.R


07.19. SZERDA – Balloons in the City


07.20. CSÜTÖRTÖK – Coming soon


07.21. PÉNTEK – Romkert Péntek – Loving Arms | 07.22. SZOMBAT – Romkert Szombat – DJ T.L.A.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.