Azzal tisztában vagyunk, mi mindent tudunk mi összehordani egy kis alkohol hatására, de azt eddig nem is sejtettük, mit kommunikál a kezünkben az ital. Jöjjenek a Romkert Happy Hours kedvencei és a rég eltitkolt valóság, amit kiabál rólunk egy partiban, amit fogyasztunk.

#1 A Vodka-Szódázók

Két csoportra oszlanak: azokra, akik szeretik kiérezni a vodka ízét és akik tisztában vannak vele, hogy ez az ital csak 96 kalóriát tartalmaz, nincs benne cukor, gluténmentes és még sok más érv szól fogyasztása mellett. Az ital fogyasztói tehát vagy kiképzett vodkások, akik az ízre mennek, vagy olyanok, akik instagramra nap közben kiposztolták zabkásájukat zöldalmával.

#2 A minőségi sörözők

A tekintélyt parancsoló szakáll, designer ruhák és komoly kritikus, ámde roppant szellemes természet maximálisan bevonzza a minőségi és kézműves söröket. Ez a kaszt egyébként erős rendszerváltása a bor sznoboknak, akik hasonlóan kíméletlenek a hideg nyári italok gyártóival.

#3 A borozók és fröccsözők

Az elegancia köntösébe bújtatott ivó bajnokok. Jobb, ha vigyázol velük, mert ha szócsatára kerül a sor, kíméletlenek, ám gyenge pontjuk, hogy nem csak az eleganciát, de az intelligenciát is magukra öltik olykor, megtévesztve ezzel mindenkit és jól leplezve a csinos pohárral és a minőségi itallal sötétségüket. Míg egy rétegük valóban roppant művelt és magasan kvalifikáltságra törekszik, a borozó társadalom másik része egyszerű, mint a barlangrajz.

#4 A pezsgőzők

Az amúgy ünnepi eseményekhez köthető italt általában a luxus üzeneteként láthatjuk valakinek a kezében. Határozott, céltudatos és minőségi italozókra jellemző a pezsgő fogyasztás egy partin.

#5 A Gin-tonikozók

A baráti társaság közepe, a legerősebb egyéniség fogyasztja általában ezt az italt. Órákat lehetne mesélni mindenki által titkon áhított életükről. Nem élnek gátlásokkal és nem törődnek mások véleményével, ezért bármely napszakban bátran kikérik kedvenc italukat, akár egy üzleti meetingen is.

#6 A Mojitozók

Kalandorok, akik a jég hátán is megélnek és bármely fölrészre löknék ki őket egy repülőből ejtőernyővel és túra hátizsákkal, megtalálnák a helyüket. Mindenkinek a nyelvén tökéletesen értenek és történeteikkel bárkit elszórakoztatnak. Izgalmas életüknek biztos, hogy része valami vagy valaki, mely egy távoli helyhez köthető.

#7 A Whisky-Colások

Többnyire ez valljuk be, hogy a férfiak itala, így igazi úriemberek fogyasztják, finoman kortyolgatva, ízlelgetve az italt ínyencként és tekintélyt parancsolva úri stílusukkal az egész klub számára. Emellett olyan hölgyek körében népszerű, akik erős, domináns és határozott személyiséggel bírnak.

#8 A ciderezők

Soha nem voltak még részegek, vagy voltak és kellemetlen emlékként él bennük az élmény. Nem kizárt, hogy szorongással élnek és nehezen kerekednek felül saját maguk által állított korlátaikon. Emellett utalhat az ital olyan személiségre, aki páratlan önuralommal, valamint önismerettel bír és csak éppenhogy emelkedett hangulatban élvezni akarja az este minden percét önmaga tudatában.

#9 A csajos italozók

Cosmo, Sex on the beach, Pinacolada, “valami meggyújtós”, “valami színes shotos” és sorolhatnánk a tipik csajitalokat. Ezeket általában az életet önfeledten élvező, extra virgonc és 100 decibellel vihogó, női sorozatfüggők fogyasztják, akik vagy búcsúztatják egy társukat a szinglik sorából, vagy óriási fanjai valami celeb hölgynek, akinek érdemes a likeokért követni a post stratégiáját. Persze imádjuk őket, ahogy feldobják a klub hangulatát, mert nélkülük nem lenne kerek a parti.

#10 Az energiaitalozó és a limonádézó

A baráti társaság azon tagja, akinek minden respektünk! Józanul elviselni a többieket, oda figyelni rájuk, gondjukat viselni és éppségben haza szállítani őket úgy, hogy Budapest minden második utcasarkán rákiabálnak a hátsó ülésről, hogy állj meg állj meg, nem semmi. Jegyezd meg jól, hogy Ő az a barátod, akire bármikor bármilyen körülmények közt számíthatsz megbízható és áldozatkész természete miatt.

A legszebb pedig, hogy a Romkertben a felsoroltak mellett még több különleges italozó arccal találkozhatsz, akik színessé teszik a partikat és élvezik a Happy Hours minden percét, melynek keretében 50% kedvezménnyel ihatják a hozzájuk legikább illő italokat Hétfőtől-Csütörtökig 21:00-00:30 közt, Pénteken és Szombaton pedig nyitástól éjfélig. Végezetül lássuk csak, milyen partikon ihattok egy jót a héten!

KEDD: 07.11. Romkedd – Szecsei | SZERDA: 07.12. Beauties in the City | CSÜTÖRTÖK: 07.13. Összefogás Jótékonysági Buli Lakatos Viktorka Számára | PÉNTEK: 07.14. Romkert Péntek | SZOMBAT: 07.15. Romkert Szombat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.