Míg mi többek közt a fergeteges bulikért imádjuk a Romkertet, amit a város és nem túlzás azt mondani, hogy az ország legjobb lemezlovasai kerekítenek a nyár klubjában, lássuk csak, ők mit szeretnek kedvenc szórakozóhelyünkben!

Elsőként azt kérdeztük, aki a legtöbbet táncoltatott bennünket az elmúlt két évben, ő nem más, mint  sokak nagy kedvence, Chriss Wolf.

„Két éve már, hogy a Romkert rezidenseként játszom, és eddig ahányszor beléptem, mindig úgy fogadtak engem, mint egy családtagot, aki haza érkezett. A partik hangulatát egyetlen szórakozóhellyel sem tudnám összehasonlítani, többek közt emiatt a hálás közönség miatt sem. Egy szó, mint száz, én imádom a Romkertet!”

Jöjjön egy őrült jó duó, akik idén sokat szórakoztatnak bennünket féktelen jókedvükkel és azt ezt visszaadó szetteikkel, nézzük csak, mit szeret bennünk a Loving Arms.

„Számunkra a Romkert egy életérzés, melyet csak akkor értesz meg igazán, ha ott vagy velünk! Egy igazán szuper közönség, a legcsinosabb lányokkal és nem utolsó sorban egy profi személyzettel, mely minket is a maximumra sarkall a DJ pultban. Nekünk ez a Romkert 2017 nyarán!”

A múlt héten egy egyre népszerűbb lemezlovas diktálta a nyár ütemeit a Romkertben és lesz ez még így a nyár során. DJ T.L.A. is nagy szeretettel játssza nekünk a legjobb trackeket.

„Én azt szeretem a Romkertben a legjobban, hogy visszaadja az igazi nyári szabadságot a klub egy kiemelkedően hálás közönséggel. Szeretek ott játszani!”

A nyári szabadság szárnyán repít minket DJ FREE is a szezonban, aki szintén illetet minket pár jó szóval.

„Amit a Romkertben én a legjobban szeretek az az, hogy nagyon jó az elhelyezkedése és Budapest egy roppant hangulatos helyén található. Emellett nagyszerű a klub kialakítása és fantasztikus a közönség, akiknek színes zenei világban mozogva tudunk játszani és ettől igazán fantasztikusak a bulik.”

Fináléként jöjjön a hoppoltatás királya, aki ma este a Romkertbe látogat, ő nem más, mint Purebeat.

„A nyár varázsát szerintem alapból a szabadtéri szórakozóhely adja, ahol a jó idő, a nyári szellő, a csilagos ég alapból meghatározza a feelinget, amit mi teszünk még szebbé az oda illő dallamokkal. Ráadásként a Romkert esetében csodás a helyszín is, ami csak fokozza az egész hangulatát. A nyári helyeken mindig egy kicsit más fajta zenét kell játszanunk, én is így teszek ma éjszaka és a kis Purebeat stílusomat feldobom a nyár hangulatával. Remélem, pozitív élményekkel fog a közönség haza menni a buli végén!”

Na és Te miért imádod a Romkertet?

07.04. Kedd – ROMkedd

07.05. Szerda – Birthday in the City

07.06. Csütörtök – Drunk in Love Season Start

07.07. -08. Péntek-Szombat –  Romkert Péntek és Romkert Szombat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.